Про бар

Про бар

Talkies — концептуальний коктейль-бар для поціновувачів мистецтва та барної культури. Коктейлі в Talkies — це інструмент, через який бартендери висвітлюють історичні події, культових персонажів або ж актуальні для людства теми.

Я люблю вечори, які плавно переходять у теплі ночі. Коли бачу купу незнайомих облич, я зі всіма хочу познайомитись. Ці погляди, ці балачки про молодість і вічність, про картини і кіно, про різноманітні смаки коктейлів… Заворожує.
Ел.

Концепція та філософія бару

Image
Menu 2
Image
Bar 1
Image
Bar 3

Talkies — про культуру надмірностей у мистецтві та алкоголі.

Гості не тільки можуть спробувати коктейлі, а й дізнатись більше, наприклад, про зародження звукового кіно та послухати живий виступ джазового гурту.

Головна цінність Talkies — люди.

Це простежується, починаючи з контактної барної стійки і закінчуючи історіями про постійних гостей у соцмережах.

Про меню

Команда обирає глобальну тематику, крізь призму якої і створюється коктейльна карта.

Talkies повністю вивчає сферу, якій присвячує напої, її головних діячів і відтворює їхнє життя або окремі періоди історії в напоях.

Перше меню було загальноосвітнє та присвячене відомим діячам минулого століття. Для другого меню ми переглянули безліч кінофільмів того часу та обрали найцікавіші, на наш погляд. Аби наш сценарій був правдоподібним, ми звернулись по допомогу до актора театру та кіно Віктора Логінова. Третя коктейльна карта була пов’язана з живописом і музикою, тому в нас була колаборація з художницею Chepurna. Вона намалювала під кожен із 12-ти коктейлів неймовірну картину. Меню було присвячене зіркам. Разом з астрологом ми створили 13 коктейлів — 13 знаків зодіаку. Четверте меню присвячене епохам і напрямам розвитку світового мистецтва, таким як Ренесанс, авангард, реалізм, кубізм та інші.

Для цього було створено виставкове буклет-меню, у якому розмістились 12 напоїв. Їх намалював AI згідно з нашим баченням та основними рисами епохи. Зараз у Talkies коктейльна карта присвячена самопізнанню — архетипам. Саме ці 12 коктейлів відкриють завісу, щоб краще зрозуміти себе, віднайти власні сильні та слабкі сторони, обдумати шлях до покращення життя в майбутньому.

Залишайтесь із нами!

 

Cocktails Menu

Image
Talkies Bar
Image
Menu 1
Image
Jazz 1
Image
Jazz calendar

Команда

Бартендери головне дієве обличчя Talkies. Маленька сім’я, яка повністю створює коктейльну карту разом, працює за баром, у залі та на кухні, для приготування стартерів. Вони – суперстари цього міста. Гості ходять на їх «концерти». Саме тому в соц. мережах є рубрика «shift of the day».

Valerii Pronkin
DIRECTOR

Валерій Пронькін

Народився в Кривому Розі. За сумісництвом є проєктним менеджером, бар-менеджером і натхненником бару. Довгий час працював у різноманітних барах, дивився, як діє структура, і виокремлював для себе найцікавіші моменти в роботі та комунікації між гостями, інвесторами і командою.

За цей час зрозумів, як хоче будувати команду, які коктейльні карти цікаві і що саме в них має бути особливим. Застосував у барі свій метод відбору персоналу і створення коктейльних карт. Регулярно їздив Європою на різноманітні барні заходи та відвідував велику кількість європейських барів. Уже за напрацьованою схемою зосереджувався на чомусь для себе особисто, а в майбутньому — для бару.

Alyona Yankova
Bar manager

Альона Янкова

Народилася на Черкащині в 1997 році. Обожнює сири в поєднанні з вином. Мріє відкрити Talkies Bar у Грузії, бо Грузія — то її любов. Навчається робити вино. Перші спроби були в бабусі в селі за сімейним рецептом. Любить подорожувати. Пише вірші. Слухала джаз із 10 класу, через що однокласники вважали її дивною. Зараз знає всі пісні Сінатри напам’ять.

Maxim Bashtovenko
Bartender

Максим Баштовенко

Народився в 1993 році в м. Чернігів. Вчився в сервіс-коледжі. Грав у рок-бенді. Жив і працював бартендером у Китаї. Обожнює азійську їжу, кіно та відпочинок на природі. Головні цінності — сім’я та друзі. Цікавиться боксом і ММА. Росте до бар-менеджера. Смачно готує не тільки коктейлі. Коронні страви — паста і м’ясо.

naz
Bartender

Назар Качала

Я захоплююсь кулінарією і вирощуванням плодових рослин, а також люблю експериментувати з ферментацією. Натуральне вино — це те, що я завжди радий скуштувати.
У вільний час я катаюсь на серфскейті. Мрію про життя біля океану і серфінг.
Кожен з інтересів додає мені енергії та натхнення.

ivan
Bartender

Іван Неменший

Народився в Києві у 1993 році. За освітою юрист і економіст. З дитинства захоплююсь футболом. Обожнюю пізнавати для себе щось нове. Дуже люблю подорожувати, відвідав 25 країн. Дуже люблю готувати, коронні страви -  бургери, лазанья і млинці. Мені цікаво відвідувати різні заклади в Києві і під час подорожей в інших країнах, досліджувати нові смаки, концепції, інтер'єри, рішення, так як моєю мрією є відкрити власний бар.